Om os

Hvorfor vælge Tattoo96?

Tattoo Studio 96 er en danskejet tattoo shop i hjertet af Aarhus. Vi samler kun på det bedste af det bedste, hvorfor du også kan møde talentfulde og hårdt arbejdende tatovører fra hele Europa.

Vores tatovører er yderst professionelle og ikke bange for at udfolde deres kreativitet med den bedste kundepleje og service i højsædet. Hos os er der ingen idéer der er for underlige eller store, hvorfor vores team er nøje sammensat så vi kan dække alle genrer og stilarter.

Det er i vores interesse at give dig den bedst mulig tatovering. Derudover bruger vi kun farver fra top brands som i tatovering branchen er højt respekteret for deres kvalitet og sikkerhed. Tattoo96 er stedet for dig, som søger kompetente tatovører der kan lave tatoveringer ud over det sædvanlige.

I hjertet af Aarhus vil du altid hos Tattoo Studio 96 få den bedste og unikke tattoooplevelse – og vi garanterer at du kommer tilbage.

Vores tattoo studio

Hos Tattoo96 har vi sørget for at du føler dig i trygge hænder ligeså snart du træder ind ad døren. Vi har sørget for et hyggeligt venteområde, hvor du kan slappe af inden du skal ind og lave din drømmetatovering. Her vil du blive tage godt imod et imødekommende og smilende personale, som står parate for at give dig en helt fantastisk tatoveringsoplevelse samt en professionel vejeledning og service!

Vi arbejder hårdt så alle vores kunder kan forlade Tattoo96 med et fantastisk og positivt resultat samt en god oplevelse. Derfor lytter vi altid til vores kunder, så vi kan realisere deres ønsker når det kommer til tatoveringer!

På vores Facebookside kan du stille os spørgsmål angående vores tatovører og fremgangsmåde eller se vores tidligere arbejde. Se også vores galleri.

Blæk

Tattoo96 bruger kun anerkendt blæk på top niveau fra blandt andet kvalitetsmærker som Noctural Ink og vegansk Eternal Ink.

 

Vores udstyr

Vi vægter hygiejne meget højt, hvorfor vi kun praktiserer 100% engangspolitik. Hos Tattoo96 bliver intet genbrugt.