fbpx

Om Tattoo Studio 96

Tattoo Studio 96 er en danskejet tattoo-shop i hjertet af Aarhus.

Hvorfor vælge Tattoo Studio 96?

Tattoo Studio 96 er en danskejet tattoo-shop i hjertet af Aarhus. Vi samler kun på det bedste af det bedste og derfor møder du også talentfulde og hårdtarbejdende tatovører fra hele Europa i vores shop.

Vores tatovører er yderst professionelle og ikke bange for at udfolde deres kreativitet med den bedste kundepleje og service i højsædet. Hos os er alle idéer velkomne. Ingen idéer er for underlige eller optimistiske, hvorfor vores team er nøje sammensat, så vi kan dække alle genrer og stilarter.

Det er i vores interesse at give dig den bedst mulige tatovering. Derudover bruger vi kun farver fra top brands som i tatoveringsbranchen er højt respekteret for deres kvalitet og sikkerhed. Tattoo96 er stedet for dig, som søger kompetente tatovører der kan lave tatoveringer ud over det sædvanlige.

Hos Tattoo Studio 96 vil du altid få den bedste og unikke tattoooplevelse– og vi garanterer at du kommer tilbage.

Vores tattoo studio

Hos Tattoo96 har vi sørget for, at du er i trygge hænder, ligeså snart du træder ind ad døren. Vi har sørget for et hyggeligt venteområde, hvor du kan slappe af inden du skal ind og have din drømmetatovering, og hvis du får brug for en pause. Her vil du blive taget godt imod af et imødekommende og smilende personale, som står klar til at give dig en helt fantastisk tatoveringsoplevelse samt professionel vejledning og service!

Vi arbejder hårdt for, at alle vores kunder kan forlade Tattoo96 med et fantastisk og positivt resultat samt en god oplevelse. Vi lytter derfor også altid til vores kunder, så vi kan realisere deres ønsker når det kommer til tatoveringer!

På vores Facebookside kan du stille os spørgsmål angående vores tatovører og fremgangsmåde eller se vores tidligere arbejde. Se også vores galleri.

Vores udstyr og Blæk

Vi vægter hygiejne meget højt, hvorfor vi kun praktiserer 100% engangspolitik. Hos Tattoo96 bliver intet genbrugt.

Tattoo96 bruger kun anerkendt blæk på top niveau fra blandt andet kvalitetsmærker som Noctural Ink og vegansk Eternal Ink.