fbpx

Tattoo Studio 96

Aalborg

Tattoo studio centralt i Aalborg

Skal du bruge en dygtig tatovør til store eller små tatoveringer i Aalborg? Tattoo Studio 96 Aalborg ligger perfekt centralt på Borgergade med Jomfru Ane Gade som genbo. Vi samler kun på det bedste af det bedste og derfor vil du møde talentfulde og hårdtarbejdende tatovører fra hele verden i vores shop. Det er vigtigt at vælge den rigtige tattoo artist til dine tatoveringer, og hos os kan du finde en dygtig tatovør inden for lige netop din ønskede stilart. Se vores artister her.

Din tattoo artist i Aalborg til alle slags tatoveringer både store og små tatoveringer

Hos Tattoo96 har vi sørget for, at du i begge shops er i trygge hænder, ligeså snart du træder ind ad døren. Vi har sørget for et hyggeligt venteområde, hvor du kan slappe af inden du skal ind og have din drømmetatovering, og hvis du får brug for en pause. Her vil du blive taget godt imod af et imødekommende og smilende personale, som står klar til at give dig en helt fantastisk tatoveringsoplevelse samt professionel vejledning og service når det kommer til store og små tatoveringer.

Vi arbejder hårdt for, at alle vores kunder kan forlade Tattoo96 med et fantastisk og positivt resultat samt en god oplevelse. Vi lytter derfor altid til vores kunder, så vi kan realisere deres ønsker når det kommer til tatoveringer.

På vores Facebookside kan du stille os spørgsmål angående vores tatoveringer i Aalborg, tattoo artist og fremgangsmåde eller se vores tidligere arbejde.

Åbningstider Tattoo Studio 96 Aalborg

Mandag: Kl. 11.00 – 19.00

Tirsdag: Kl. 11.00 – 19.00

Onsdag: Kl. 11.00 – 19.00

Torsdag: Kl. 11.00 – 19.00

Fredag: Kl. 11.00 – 19.00

Lørdag: Kl. 11.00 – 19.00

Søndag: Kl. 11.00 – 19.00