fbpx

Hvor meget koster en lille tatovering?

Prisen på en lille tatovering kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom placering på kroppen, detaljer og kompleksiteten af tatoveringen. Generelt kan man dog forvente, at prisen på en lille tatovering vil være mindre end prisen på en større tatovering.

Her er en liste over nogle faktorer, der kan påvirke prisen på en lille tatovering:

 • Placering på kroppen
  Placeringen af tatoveringen kan også påvirke prisen. Tatoveringer på mere synlige områder som ansigtet eller halsen kan være dyrere end tatoveringer på mindre synlige områder som armene eller benene.
 • Tatoveringsartistens erfaring
  Erfaringen og kompetencerne hos tatoveringsartisten kan også påvirke prisen. En erfaren og dygtig tatoveringsartist kan have højere priser end en mindre erfaren artist.
  Hos Tattoo Studio 96 har vi udelukkende artister blandt de bedste. Det betyder ikke de nødvendigvis er hurtigere, men vil lave et bedre resultat til din tatovering, som du skal bære resten af dit liv.
 • Designets kompleksitet
  Komplicerede og detaljerede designs kan være dyrere end simplere designs.
 • Størrelse
  Det er også vigtigt at tage højde for størrelsen af tatoveringen, da jo større tatoveringen er, jo dyrere vil den typisk være.

Generelt kan man forvente at betale mellem 500-3000 kr. for en lille tatovering, men prisen kan variere meget efter ovenstående faktorer.

Vi er hos Tattoo Studio 96 ikke blandt de billigste på markedet, men vi gør altid det ypperste for at levere det bedste resultat til vores kunder.