fbpx

Før din tattoo

Forberedelse inden du skal have lavet din tatovering

Forberedelse inden du skal have lavet din tatovering

  • Personlig hygiejne! Vi ser helst at du kommer renlig til din session! Ikke kun for artistens skyld, men også for helingsprocessen efterfølgende.
  • Sørg for at din væskebalance er på plads – dvs. drik mindst 2 liter vand dagligt i dagene op til din tid. Et højt væskeniveau hjælper din krop med at holde huden fugtig og gør dermed kroppen mere modtagelig for blæk. Endvidere hjælper en fornuftig væskebalance huden til at holde til den belastning, som det nu engang er at blive tatoveret.
  • Sørg for at få en god nats søvn, så du er frisk og udhvilet, når du møder op. Søvn er essentielt for, at du kan klare tiden under nålen. Ligeledes anbefaler vi dig på det kraftigste at afholde dig fra alkohol i dagene op til din aftale. Det er hverken sjovt for dig eller os, hvis du skal tatoveres med tømmermænd og fortyndet blod.
  • Sørg for at spise godt i dagene op til din aftale og få fyldt dine energidepoter op. Spis masser af frugt og prøv om du kan indtage så meget C-vitamin som muligt. C-vitamin er godt for immunforsvaret, hvilket gør helingsprocessen nemmere, og giver dig generelt et bedre velvære.
  • Sørg for at få et godt måltid mad, inden du møder op til din tid hos os. Din krop vil klare det bedre, hvis den er fyldt med energi. Ligeledes er det en god idé at medbringe snacks, frugt og evt. sukkerholdige læskedrikke til at bibeholde et stabilt blodsukker sessionen igennem.
  • Sørg evt. for underholdningsmateriale ved tidskrævende tatoveringer. Ved større projekter kan det for mange være en god idé at medbringe lidt underholdningsmateriale, til at lede tankerne hen på noget andet end at blive tatoveret. Du er altid velkommen til at medbringe musik, film, en bog eller hvad du ellers kan finde på. Om ikke andet må du lade dig underholde af os.