fbpx

Permanent makeup

Skal du have lavet permanent makeup hos Tattoo96?

Permanent makeup i Århus og Aalborg

Få de perfekte bryn og læber der holder mere end blot en dag med permanent makeup. Hos Tattoo Studio 96 i hjertet af både Århus og Aalborg har vi nogle dygtige artister, der er specialiseret i tatoveret makeup til læber og bryn. Når vi laver det tager vi altid udgangspunkt i dig og dine ansigtstræk, så dine bedste træk bliver fremhævet.

Se smuk ud hele dagen med permanent makeup

Den permanente makeup er ideelt til dig, der har en travl hverdag, bærer briller, dyrker sport eller bare gerne vil spare tiden om morgenen. De seneste par år er det blevet en mere almindelig og populær behandling. Vi arbejde med at fremhæve dine naturlige ansigtstræk, så du kan opnå et naturligt og velplejet udseende.

Læs mere om microblading bryn her.

Læs mere om permanent makeup til læber her.

Permanent makeup til læber og bryn

Hos Tattoo Studio 96 tilbyder vi både makeup til læber og bryn. Vi tilbyder hele tre forskellige læbe-teknikker, som du kan læse mere om her. Vores makeup-artist tilbyder ligeledes tre forskellige bryn-teknikker. Artisten er med til at rådgive om hvilke teknikker og farver, der passer til lige præcis dig og dine ønsker.

Se Chia’s arbejde her

Skal du have lavet permanent makeup i Aalborg eller Aarhus hos Tattoo96?

Kontakt os på telefon 42 52 94 96 eller Facebook, hvis vi skal lave din permanente makeup.
Vi er også altid klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring vores teknik og dine muligheder, så du skal ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.