fbpx

Bryn

Vil du vågne op med flotte bryn hver dag? Vi laver semipermanente microblading bryn i Aarhus.

Microblading bryn i Århus

Vil du vågne op med flotte bryn hver dag? Vi laver semipermanente microblading bryn i Århus. Bryn er en vigtig del af ansigtet og kan virkelig ændre dit udseende. Med permanent makeup og microblading kan du skabe mere udtryk i ansigtet og fremhæve dine øjne. Permanente bryn med microblading giver et smukt og naturligt resultat, som holder i op til 18 måneder.

Forskellige teknikker til permanent makeup og microblading af bryn

Vores permanent makeup artist tilbyder tre forskellige bryn-teknikker.

  • Hairstrokes: Denne teknik giver det mest naturlige resultat. Når man laver microblading hairstrokes, tatoverer man små, fine hårstrå i brynet, så det synes fyldigere.
  • Hybrid: Teknikken er en blanding af hårstrå og ombre. Det giver et fyldigere resultat end hairstrokes, men er stadig meget naturligt. Her lægger man skygge imellem hårstråene for at få mere fylde eller opnå 3D effekt.
  • Ombre: Kaldes også powderbrows. Her påføres farve som en skygge, der fader ud. Denne teknik er idéel til dig, der er vant til at tegne dine bryn op og ønsker et markant look. Teknikken bliver mere og mere populær, da den holder længere og er skånsom for huden.

Teknikken afhænger af din hudtype og det resultat, som du ønsker. Vores dygtige artist er med til at rådgive om, hvilke farver der passer til din hudfarve, hårfarve og dit ønskede udtryk.

Skal du have lavet microblading bryn i Århus?

Hør nærmere i dag.
Kontakt os i dag på 42 52 94 96 eller på Facebook og hør nærmere om dine muligheder for microblading bryn.

Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål!

Læs mere om vores permanente makeup til læber her